Menu Success: Prioritizing Popularity or Profit?

slurp_menu_kejuruteraan_2024

In the bustling restaurant business, menu is the primary tool used by customers to navigate a wide range of food selections. But did you know that every item on your menu has a significant impact on how profitable your business is? The secret method underlying each dish’s deliberate placement between menu categories with the goal […]

Kejayaan Menu: Mengutamakan Populariti atau Keuntungan?

slurp_menu_kejuruteraan_2024

Dalam perniagaan F&B, menu kedai makan merupakan perkara utama yang digunakan oleh pelanggan untuk menavigasi pelbagai pilihan makanan. Kebiasaannya, pelanggan akan melihat keseluruhan menu, membaca description makanan kemudian barulah mereka akan lihat harga sebelum membuat pesanan. Oleh sebab itu, menu kedai makan perlu ringkas, padat dan disusun dengan baik dan teliti. Yang paling penting, anda […]

Malaysia’s Trending Food 2024 That You Should Explore

trending foods, Cromboloni

As we all know, Malaysians are often linked with viral food trends. When something goes viral, everyone wants to try it. In an effort to obtain it and avoid missing out, some people might queue in line for hours. You’ve definitely been swept up in these viral foodie trends as well, right? I mean, when […]

Makanan Trending 2024 di Malaysia Anda Patut Cuba

trending foods, Cromboloni

Seperti yang kita sedia maklum, masyarakat Malaysia amat sinonim dengan trend makanan ‘viral’. Asal ‘viral’ je, berpusu-pusu orang ingin mencuba. Malah, ada yang sanggup beratur berjam-jam lamanya untuk membeli supaya tidak ketinggalan. Anda juga pasti terjebak juga dengan trend makanan ‘viral’ ni kan, ya lah, bila banyak orang membeli dan memberikan review yang positif, semestinya […]

Which POS System Suits You Best?

slurp-pos-feast-package

Not sure which POS system to go with? Don’t worry, we have your back. With so many POS systems available, each offering different packages at different prices, it might be difficult to select the best one for your restaurant. Slurp! provides multiple types of appealing packages geared to your specific demands and budget. But how […]

Anda Perlukan Sistem POS Yang Macam Mana? 🤔

slurp-pos-feast-package

Keliru nak pilih sistem POS yang mana? Sini kami bantu. Terdapat banyak pilihan sistem POS diluar sana dengan pakej yang berbeza dengan harga yang lebih kurang mungkin mengelirukan anda untuk pilih plan yang sesuai mengikut keperluan kedai makan anda. Slurp! menawarkan pelbagai pakej yang menarik bergantung kepada kesesuaian dan bajet anda. Tapi, macam mana anda […]